Kateřina, která už dvakrát a zatím nepříliš úspěšně zkoušela štěstí v soutěžích krásy, už rozhodně nesedí doma a nepláče do polštáře, i když láska s Mužem roku 2017 Hložkem je už dávno minulostí.

Raději si užívá život plnými doušky a o zájem pánů nemá nouzi. Ovšem ona má teď zřejmě oči jen pro jednoho - dala se totiž prý dohromady s hokejistou Michalem Poletínem (27). Zamilovaná dvojice se sice ještě veřejnosti oficiálně nepředstavila, už spolu ale podle všeho vyrazila na dovolenou.

Právě teď spolu vrkají v Dubaji a sestra Lucie Hadašové odtamtud zveřejňuje řadu fotek. „Holka krev a mlíko," připsala třeba k žhavému snímku z pláže, na němž jí v odvážných plavkách vynikají její ženské přednosti.

Možná že při pohledu na fotku lituje rozchodu s ní i syn Standy Hložka (64). Ten ji poprvé odkopl už po svém vítězství v soutěži Muž roku, po měsíci se ale dali znovu dohromady. „Katku už mám zase zpátky. Už to budou asi tři týdny. Postupně jsme to zase dali dohromady. Nějaké věci jsme si vyříkali a doufám, že už to bude v pohodě,“ vyprávěl webu Super.cz loni v říjnu mladík. Jenže záhy přišel druhý rozchod a letos v březnu se už Matyáš na akci objevoval po boku jiné dámy.

VIDEO: Lucie Hadašová s krásnou sestrou, kterou odkopl Muž roku!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Hadašová s krásnou sestrou, kterou odkopl Muž roku! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií