Na v pořadí už několikátou plastickou úpravu své výbavy vyrazila Lela do zahraničí. „Jde o rekonstrukci prsou a de facto o zkrášlovací operaci. Jedná se o speciální materiál, který mi bude do prsou dán, proto operaci absolvuji mimo Česko a Slovensko,“ přiznala eXtra.cz bývalá playmate, přestože to, do jaké destinace se chystá, si nechala pro sebe.  „Bojím se akorát narkózy a první noci po operaci. Snáším to vždy velmi zle,“ dodala Lela, zároveň však připustila, že na to nebude sama. „Starat se o mne bude má nejlepší kamarádka z Bratislavy a poslední den ji vystřídá Karlos.“

Přesto, když se objevila dnes, jen pár hodin po operaci na Instagramu, působila na svých Instastories vskutku zbědovaně a politováníhodně. „Necítím se dobře, snad už bude líp,“ mumlala do telefonu, zatímco ji její přítelkyně jako správná morální podpora pevně držela za ruku. Pak mladá žena s vizáží panenky Barbie poděkovala všem za podporu – a pochopitelně hlavně svému partnerovi. Přestože zatím nejsou spolu, jsou v neustálém kontaktu. Lela měla dokonce na posteli tričko s podobiznou téhle mlátičky z Olomouce, známého i pod přezdívkou Terminátor.

Na operaci se přitom Lela podle všeho zprvu velice těšila. „Tento výstřih u mě vidíte naposledy,“ napsala například k poslednímu vyprsenému snímku, který dala na sociální síť. „Za pár hodin bude ještě větší a ještě krásnější… a říkejte si, co chcete, nám se to tak líbí,“ dodala a zcela evidentně tím narážela na svého partnera. Ten totiž umělou krásu obdivuje. „Já jsem jinej. Mně se líbí, co se jinejm nelíbí. Co je pro lidi přehnaný, to je pro mě málo. Nevím, jestli jsem vadnej, ale čím je holka více nepřirozená, tím víc se mi to líbí,“ svěřil se Karlos před časem reportérům Sport.cz se svým ne zcela standardním vkusem.

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

Fotogalerie
50 fotografií