Jakub se proslavil coby rybář a dobrodruh, který se ničeho nezalekne a cestuje po celém světě, aby měl ty nejzajímavější úlovky. Už v minulosti se domů vracel s těžkými nemocemi či naprosto zhuntovaným tělem, teď ale všechny své známé vyděsil, když na sociální síti zveřejnil zvláštně znějící vzkaz.

„Přátelé a kamarádi, akorát odlétám na zásadní expedici mého života. Mám Vás všechny rád, to jen kdyby se něco zvrtlo,“ napsal na Instagram syn hitmakera Karla Vágnera (76) a nic dalšího ohledně své cesty již neprozradil. Nezmínil cílovou destinaci ani důvod, proč se zdánlivě se všemi loučí a kvůli čemu má obavy, že by se výprava nemusela zdařit.

V komentářích mu sice většina lidí hromadně přála hodně štěstí a jiní vtipkovali, že se asi jedná o dost tajnou misi, ale některým Vágnerův příspěvek dost nahnal strach a varovali ho, aby se raději vyhýbal rizikovým oblastem a případně raději vůbec nejezdil.

Jisté obavy má jistě i Česká Miss 2008 Bučková, s níž rybář prožil zhruba 2,5letý vztah, který skončil letos v létě. I když dvojice v září oznámila rozchod, brunetka několikrát opakovala, že zůstanou i nadále přáteli. Už jen kvůli tomu jí jistě na expartnerovi stále záleží a byla by nerada, aby se s ním snad stalo něco zlého.

VIDEO: Muzikant Karel Vágner: Syna se na rozchod s Bučkovou neptám

Video
Video se připravuje ...

Muzikant Karel Vágner: Syna se na rozchod s Bučkovou neptám Petr Macek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
99 fotografií