Není na tom ovšem nic až tak pozoruhodného. Dcera choreografa a porotce StarDance totiž žije se svou maminkou, která je Japonka (a Kuneš se s ní sblížil během svého tanečního angažmá v Haagu), v rodném Japonsku. A to je prostě příliš daleko.

Společná „rodinná“ cesta do země vycházejícího slunce tedy podle Kloubkové na programu dne rozhodně není. „Vašek určitě pojede za dcerou na Vánoce, a my… někdy. To je ale opravdu strašně daleko, možná o prázdninách,“ řekla k tomu Kloubková pro Super.cz.

Zároveň ještě se smíchem dodala, že kvůli tomu musí přidat ve svém samostudiu angličtiny. Jinak se plavovlasá kráska s nevlastní dcerkou ani nedomluví! „Jasmínka se zrovna teď taky učí anglicky a zná slovíčka, jaká já ani neznám, takže se učím i s ní,“ dodala Kloubková, která by byla samozřejmě ráda, kdyby se její dcera Jasmína (7), čerstvý prvňáček, v budoucnu s Aine skamarádila.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Druhé dítě? Už se o něm bavíme. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva