Šťastnou zprávu Absolonová v neděli ráno oznámila na sociální síti. Matouš se narodil ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady pod vedením MUDr. Vlka. „Moc děkuji jemu a celému jeho týmu za profesionalitu, lidský přístup a péči,“ napsala zpěvačka. „Já i mamka jsme v pořádku, taťka s rodinou a kamarádama slavil a možná ještě slaví,a velkej brácha Tadeáš asi spí. Jsem na všechno a na všechny moc zvědavej,“ dodala Absolonová slovy svého novorozence.

Termín porodu měla Monika přitom až 20. listopadu, tedy za devět dní. Ten den se paradoxně před třemi lety narodil její první syn Tadeáš, a zpěvačka se těšila, že by oba synové, které má s hokejistou Tomášem Hornou, mohli mít narozeniny ve stejný den.

O tom, že k porodu vše spěje velmi rychle, bylo jasné už včera večer, kdy Monika oproti očekávání neodmoderovala přímý přenos ankety Atlet roku na České televizi. Celý večer musel zvládnout sám její tradiční moderátorský parťák Aleš Háma (45), který její neúčast omluvil tím, že Monika už se musí šetřit. V tu chvíli však už bylo miminko na světě.

Fotogalerie
40 fotografií