Mezi členkami stále aktivní kapely s líbivou popovou hudbou ve stylu devadesátých let vládne patrně velice hluboké přátelství. Jinak si nelze vysvětlit, proč by si tyhle „holki“ vzájemně dělaly kmotry – přece jenom je to podstatně důležité životní rozhodnutí. Nikola se stala kmotrou sotva měsíčního Adama v Kostele svatého Václava na Náměstí 14. října a podle fotek, které Katka sdílela na sociálních sítích, si to obě zpěvačky velice užily. A oběma to také velice slušelo.

Nechyběl pochopitelně manžel Katky, hokejista David Švagrovský (33), se kterým má plavovlasá umělkyně ještě dvě další děti, dcery Anabel (5) a Lauru (3). A ani ty dvě si velký den svého vymodleného bratříčka nenechaly ujít. Ostatně na Katčině Instagramu je na nejedné fotce vidět, že si děvčátka malého brášku velice považují a jsou mu hrdými staršími sestřičkami.

Mezi pozvanými hosty kromě členů rodiny Brzobohatých a Švagrovských ovšem nebyla k vidění rusovlasá Radana Labajová (38), třetí vokalistka skupiny Holki, a ex-kolegyně Klára Kolmazníková (38), která se po rozpadu dívčí kapely rozhodla zaměřit na vlastní sólovou kariéru a odmítla se zúčastnit velkého comebacku…

Video
Video se připravuje ...

exHolka Kolomazníková: Otec se o dceru nezajímá Petra Holakovská,Petr Soukup

Fotogalerie
27 fotografií