Mladá blondýnka se na svém Instagramu svěřila s tím, že si poslední dobou odpírá dost věcí – „Žádný cukr, alkohol, drogy, párty, sex ani rock’n’roll,“ zlehčovala to trochu Kadeřávková, která řeší, že když v současnosti nemá žádného partnera a nesmí sladké, tak nemá důvod upéct vánoční cukroví.

„Když nemám kluka, tak budu péct a dávat dárky kamarádům,“ rozhodla se proto s tím, že obdaruje hlavně herce Jana Komínka (24) a Adama Mišíka (21), kterého ostatně nedávno podpořila i na StarDance.

„Trošku to působí, jako že si stěžuju. Já jsem to tak nemyslela, beru to spíš s humorem,“ doplnila pak ale Anička, které prý vlastně samota ani moc nevadí. „Navíc jsem v takovém stavu, že mi to vyhovuje a jsem spokojená,“ narážela tak na boreliózu, s kterou se už delší dobu léčí na klinice v Německu.

Právě nemoc je podle ní důvodem, proč se jí teď v milostných otázkách moc nedaří. „Ač to není vidět, nemoc a léčení mi ovlivňuje život takovým způsobem, že mám co dělat sama se sebou. Občas to, co se mi děje s tělem a myslí, nechápe ani moje rodina, s kterou žiju, natož někdo další,“ vysvětlovala na sociální síti představitelka Roziny z Ulice.

Ta v červenci oznámila fanouškům rozpad 2,5letého vztahu s hereckým kolegou Johanem Mádrem (24), posléze asi tři měsíce randila s hudebníkem Danielem Bartákem (37), jenže pak přišel opět rozchod. Spekulovalo se, že důvodem byly v tomto případě hereččiny manýry. Podle známých se totiž Anna chovala jako velká hvězda a partner ji na to měl upozornit, což neunesla. Ona sama teď ale přišla s trochu jiným vysvětlením. Ostatně je možné, že právě únava a bolesti se podepsaly na jejích náladách.

VIDEO: Anna Kadeřávková: Nejedu v drogách, ruce mám rozpíchané od kapačky

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Nejedu v drogách, ruce mám rozpíchané od kapačky Adam Balažovič / BPŽ

 

Fotogalerie
60 fotografií