Nejdřív vymizely společné fotky z Facebooku, pak ji Vladimír vystěhoval z vily na kraji Chomutova do pronajatého bejváku v centru města. Tenhle způsob léta zdál se být u Růžičkových poněkud nešťastným. Na vině prý byla přílišná trenérova horlivost pro hokej.

Vzniklé trhliny v jejich srdíčkové lásce se však začínají zacelovat. Na sociálních sítích jsou již zase bok po boku a obsazeny jsou i sedačky vyhrazené ve VIP boxu chomutovské haly pro blízké Vladimíra Růžičky. V úterý z nich Marie s Lejlou, která před týdnem oslavila první narozeniny, sledovaly bitvu Pirátů s favorizovaným Hradcem Králové (3:4 po prodloužení).

A paní Růžičková se na to vyfikla, jako by nešla koukat na zpocené chlapy honící se za »zmrzlou žábou«, ale spíš do nějaké hogo fogo společnosti. Však posuďte! Jen větší ze dvou kabelek, které měla s sebou, přijde na 65 tisíc. K tomu bunda za »pět«, svetřík jen o pár stovek levnější, epesní značkové galoše se zlatou podrážkou za tři a půl tisíce…

Růžičkova Marie je královnou hokejových tribun.
Autor: Blesk

Když se to hodí na papír, outfit s doplňky Marušky vyjde na 103 tisíc! Což je na maminku na mateřské dovolené celkem ranec. Vysvětlení? Vladimír Růžička a jeho měsíční plat v Chomutově 500 tisíc korun. Svou manželku si prostě hýčká. Krize nekrize.

Fotogalerie
55 fotografií