Jedinečné artefakty bude novým majitelům předávat osobně Radek, který dá už zítra sbohem své tenisové kariéře během slavnostní derniéry »Český lev se loučí« ve vyprodané O2 areně (od 18:30 vysílá ČT Sport). „Fakt jsou to exkluzivní kousky, po kterých by se podle mě umlátili fanoušci po celém světě,“ konstatoval »Štěpec« už před první aukcí.

Vstup do dnešní aukce zde>>>

Co je v aukci ve středu?

VÝBAVA PETRA ČECHA

Další ze Štěpánkových přátel, gólman Petr Čech, který by se měl zítřejšího velkolepého večera rovněž osobně zúčastnit, daroval do aukce své brankářské rukavice a dres Arsenalu.

DRES NOVAKA DJOKOVIČE

Djokovič, který proti Štěpánkovi v exhibici nastoupí, dává do aukce autentické triko s podpisem, v němž letos vyhrál turnaj v Cincinnati, a zkompletoval tak jako první tenista v historii Golden Masters – triumf na všech devíti turnajích kategorie Masters.

JAK DRAŽIT

  • Přihlásit svoji závaznou cenovou nabídku dnes můžete pomocí SMS ve tvaru STREDAmezeraCASTKA na tel. 900 11 03.
  • Např. pro zadání nabídky 1500 Kč za balíček artefaktů 2 v 1 zašlete SMS ve tvaru: STREDA 1500
  • Cenovou nabídkou se rozumí částka, kterou chcete za balíček artefaktů nabídnout.
  • Čas pro příjem SMS je každý hrací den od 6:00 do 18:00. Cena jedné SMS zprávy je 3 Kč vč. DPH.
  • Minimální příhoz činí 100 Kč, maximální příhoz je pak 5000 Kč.
  • Kompletní pravidla ZDE >>

 


NEJVYŠŠÍ NABÍDKA

Vydražené artefakty získá každý den ten jeden kupující, který nabídl daný den v aukci nejvyšší cenu. Aktuální nejvyšší nabídky můžete sledovat na www.blesk.cz/stepanek Provozuje CZECH NEWS CENTER a.s. Infolinka 296 363 199, po-pá 8-16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz

POZOR! SOUTĚŽ NAVÍC! VYHRÁT MŮŽE KAŽDÝ!

Každý den losujeme ze všech účastníků jednoho šťastlivce bez ohledu na výši jeho příhozu, který vyhraje originální triko Radka Štěpánka »Český lev se loučí« s podpisem. Jeho druhým držitelem se včera stala paní Dana z Břestu.

Druhý vítěz: Za Nedvěda a Agassiho dal 99 999 Kč

Kuriózní částka 99 999 korun slavila úspěch ve včerejším druhém aukčním dni. O originální dres Pavla Nedvěda a raketu Andreho Agassiho byl znovu velký zájem, cenné předměty nakonec ve smršti příhozů získal Aleš ze Zlína.

Vydražte podepsaný dres Pavla Nedvěda nebo raketu a knihu s podpisem Andreho Aggasiho
Autor: Archiv Blesku

Finální nabídku poslal v 17:58, tedy dvě minuty před limitem, a nikdo už ji nepřebil. „Jsem fanoušek tenisu, tedy i Radka a samozřejmě Agassiho. A když byl navíc v balíčku i dres Nedvěda, tak jsem to zkusil. Ani jsem nedoufal, že bych mohl vyhrát já,“ radoval se Aleš. Gratulujeme!

Fotogalerie
20 fotografií