Dara a Jasmina se dnes měly potkat na jednom místě. Do Londýna je pozvala společnost s mobilními telefony. „Pro Česko je tváří Dara a pro Slovensko právě Jasmina. Je tam představení nového modelu. Obě tam měly být a měly letět jedním letadlem. Dara však do britské metropole odletěla už v pátek, protože se chtěla potkat s kamarádkou z dětství,“ prozradil zdroj blízký zpěvačce. A taky se setkaly, což Dara zveřejnila na sociální síti. "S mojí londýnskou Katkou, kterou mám už od dětství," napsala ke společné fotce z restaurace Rolins.

Ještě před pár dny avizovaly, že se střetnutí uskuteční. Ale přišel zvrat! „Jasmina to zrušila. Prý kvůli zdravotním problémům. Včera natáčela show Tvoja tvár znie povedome a vypadala zdravá,“ tvrdí zdroj z okolí Alagič. Mnozí si proto kladou otázku, zda se Jasmina jen nechtěla Daře vyhnout a raději odmítla pozvání do Londýna. Samotná moderátorka má na to vlastní vysvětlení. "Momentálně mám natáčení Tváře, a to je pro mě prioritou. Se společností máme naplánované jiné akce," řekla Čas.sk Alagič.

Je divné, že natáčení Tváře měla včera, a tak dnes klidně mohla do Londýna odletět. Vzhledem k tomu, že jsou tvářemi jedné společnosti, tak k setkání stejně dřív nebo později dojde. 

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií