Půvabná Slovenka se spolu s manželem, Martinem Mihalčínem, kterého si vzala v roce 2015, nyní těší z narození prvního potomka. „Dcerka se jmenuje Ema, všechno je v pořádku,“ odtajnila šťastnou novinku pro Nový Čas Marcinková.

Ta se rozhodla dívenku přivést na svět na soukromém sanatoriu v Bratislavě, které mají ostatně slovenské známé tváře velmi v oblibě. Rodily zde už například zpěvačka a herečka Nela Pocisková (28) či Miss Magdaléna Šebestová (34). Ovšem za péči, kterou si hvězda seriálu Doktor Martin pochvaluje, si všechny musely draze připlatit. Klinika má totiž mastné částky za jednotlivé zákroky uvedeny v ceníku na svých webových stránkách.

Poplatek za nadstandardní služby při hospitalizaci v době porodu a v šestinedělí činí neuvěřitelných 1400 eur, tedy 36 tisíc korun! Pokud si chce rodička vybrat určitého porodníka, musí si navíc připlatit dalších 300 eur, tedy zhruba 7700 Kč. Stejnou sumu zaplatí i v případě, že si chce zvolit konkrétní anestezioložku a za výběr porodní asistentky pak dalších 200 eur, tedy pět tisíc korun.

Nemocnice si ovšem účtuje i to, že na pokoji s rodičkou ubytuje další osobu (tedy například budoucího tatínka). 120 eur (3 tisíce korun) za běžný pokoj s plnou penzí na den, v případě apartmánu (rovněž s plnou penzí a navíc i parkovacím místem v areálu) pak dokonce 1000 eur za den (25 tisíc korun). Tak to opravdu není pro každého…

Není divu, že se Slovenka ani v těhotenství nezastavila. Ještě nedávno se ostatně objevila na premiéře snímku Důvěrný nepřítel. Teď už ale musí zvolnit a věnovat se především mateřským povinnostem. Nad případným návratem do práce prý zatím ani moc nepřemýšlí. „To závisí na tom, co přijde a jak to budu umět zkoordinovat. Je mi teď velmi dobře a myslím, že dlouho ještě bude,“ dodala pro Nový Čas novopečená maminka.

Ta přitom své těhotenství držela dost dlouho pod pokličkou a vše prozradila teprve poté, co byla na zmíněné premiéře vyfocená s velkým těhotenským bříškem. Tehdy jí do porodu zbýval už jen měsíc a půl. Ovšem Gábině, kterou uvidíme i v pokračování Doktora Martina s názvem Strážmistr Topinka, to slušelo i s kily navíc.

VIDEO: Nedávno porodila také Michaela Tomešová, která předtím prozradila, co ji trápilo během druhého těhotenství!

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová nám prozradila, co ji trápí během druhého těhotenství. To byste neuhodli! Adam Balažovič/bpž

 

Fotogalerie
33 fotografií