Loni v létě slavili pohádkovou veselku, sotva po roce se ale dostavila drsná krize a vypadalo to na rozvod. Manželé dokonce žili odděleně. Růžička sice dál obýval luxusní vilku na kraji Chomutova, ale své choti pronajal byt v činžáku. „Manžel jezdí za námi, ale víc mluvit nechci,“ uvedla pro Extra.cz Marie, která se dříve živila striptýzem.

Ovšem minulý týden se začaly rojit spekulace, že pár si k sobě opět hledá cestu a chce své problémy urovnat. To nyní částečně potvrdila i sama okatá a opálená kráska, když na sociální síti zveřejnila nové fotky, na nichž jsou s Vladimírem a malou Lejlou opět jako jedna spokojená a šťastná rodina. A to i přes to, že právě dívenka měla být údajně jablkem sváru mezi nimi, jelikož bývalý hokejový útočník měl prý pocit, že mu holčička není podobná, a tak začal zpochybňovat své otcovství.

Teď se ale zdá, že je to urovnáno, i když není jasné, jestli vše odhalil test DNA, nebo se zkrátka jednalo jen o nějaké nedorozumění. Marie sice k fotkám dokazující rodinnou idylku připsala i pár slov, jenže ta byla tajemnější než hrad v Karpatech. „Dělej to, co ve svém srdci cítíš, že je správné, kritizovat tě budou tak či onak."

„Svá rozhodnutí nemusíte nikomu vysvětlovat, ani je před nikým obhajovat. Je to VÁŠ ŽIVOT!" oháněla se Růžičková (za svobodna Pavlovská) motivačním citátem velmi podobným tomu, který nedávno na Instagramu zveřejnila pro změnu moderátorka Jasmina Alagič (29) poté, co se její partner Rytmus (41) pustil do přestřelky s bývalkou Darou Rolins (45).

Marie tím pravděpodobně poslala vzkaz všem, kdo pochybuje o její lásce s Růžičkou a snaží se je rozdělit. Podle všeho tak dali manželství druhou šanci a jejich fanoušci jim za to na Facebooku tleskají a gratulují jim ke štěstí, což Marie ocenila a všem děkovala.

VIDEO: Už v těhotenství mluvila Marie dost tajemně: S nenávistí jsem se naučila žít!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná snoubenka trenéra Růžičky: S nenávistí jsem se naučila žít iSport TV

Fotogalerie
72 fotografií