Moderátorka SuperStar 2018 na Instagramu sdílela citát v angličtině, v němž zaznělo: „Nechte je, ať vás soudí, ať vám nerozumí, ať o vás drbou. Jejich názory nejsou váš problém. Zůstaňte klidní, oddaní lásce a volní ve své pravdivosti."

„Nezáleží na tom, co udělají či řeknou, nepochybujte o hodnotě a kráse vaší pravdy. Jen nepřestávejte zářit jako vždycky." Její slova přitom zdánlivě souvisela i s tím, co se v poslední době děje mezi jejím partnerem Patrikem Vrbovským alias Rytmusem a jeho bývalou láskou Darou. Zatímco on toká s Jasminou a maže důkazy o společné minulosti se zpěvačkou, jí je to samozřejmě líto. Když se ale ozvala, dočkala se od něj jen nemilých slov a osočování.

Teď se očividně přidala i Jasmina, která se předtím snažila být spíše nestranná. Navíc k jejímu příspěvku přidal svůj komentář opět i Rytmus. Ani on tentokrát nikoho nejmenoval, ale i tak každý pochopil, že naráží právě na Rolins.

VIDEO: I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Komu její drsná slova patřila?

Video
Video se připravuje ...

I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Ten, kdo soudí a nepřeje, jen utíká před svým nespokojeným životem a léčí si svoje neštěstí," rýpnul si drze do bývalé partnerky a připomněl jí tak, že na rozdíl od něj zatím nemá nový vztah. „Závist a nepřejícnost nikdy nevyhrála nad láskou, protože nikomu tím nic špatného neděláme,“ dodal a opět tak částečně zopakoval svůj nedávný vzkaz Daře.

„Daro, na co je tohle dobré? Moc tě prosím, nech nás už žít s Jasminou naši lásku. Od ledna jsme rozejití a je už říjen. To je 9 měsíců! Dopřej nám štěstí, jako ho přejeme i my tobě, a nevracej se do minulosti,“ vynadal jí skrze sociální síť za to, že na svém profilu zveřejnila snímek s ním a svou dcerou z doby, kdy působili jako jedna šťastná rodina.

„Co od nás chceš? Máme si pouštět každý rok píseň 8. október a dívat se naše společné fotky? Nevěřím, že by si toto dělala, kdybys měla nového chlapa. Je to choré. Na co ta fotka s malou Lolou? Jaký je cíl? Proč to hraní na city osamělým mámám? Pojďme si žít naše krásné životy a neřešme něco, co už není. Přeju ti novou lásku a pokoj,“ vyčítal jí v reakci na to, když se jí dotklo, že Rytmus po rozchodu definitivně spálil mosty, smazal si všechny jejich společné fotky, a dokonce i píseň 8. október, kterou pro Rolins v minulosti složil na jejich výročí.

„8. október byl, je a vždy i bude," podotkla přitom jen Dara s tím, že ani teď na někdejší krásné chvíle nechce zapomenout. „To, že kromě mých fotek vymazal Patrik ze svého youtubového kanálu i tuto písničku, je vlastně dalším důkazem, jak velmi jsou lidi odlišní už v těch základních životních principech. Kdybych popřela minulost, své emoce, lásky, popřu sebe a každé slovo, které jsem kdy vypustila z pusy," stýskala si blondýna. Těžko říct, zda se vyjádří ještě poté, co se do ní Rytmus i s Alagič tak nevybíravě pustili. Možná, že už ani sama nechápe, s kým vlastně tolik let žila.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
103 fotografií