A nejen že jí nové mikádo naprosto nesedělo, šťastnou ruku neměla populární hvězda dětských srdcí ani při volbě oblečení – v neforemném šedém svetru působila jako válec. Dalo by se sice říct, že se kombinací černé a šedé barvy nedá nic zkazit, Patrasová však působila v tlumených barvách usedle a nudně. A bohužel i staře.

Od dob, co Dáda chytla na pasece žížalu, zkrátka už uplynulo hodně vody a zub času nebyl příliš milosrdný ani k téhle bývalé československé sexbombě z osmdesátých let. Z jejího vyžehleného obličeje jde málem až strach. Škoda, že se kdysi tak krásná a okouzlující herečka nedokáže smířit s přibývajícím věkem a bojuje proti přirozeným známkám stárnutí botoxem. V současné době proto připomíná spíše nepovedenou karikaturu sebe sama.

Zelenkův muzikál Doktor OX, v jehož hlavních rolí září například Jiří Korn nebo Kateřina Brožová, si nemohla Patrasová nechat ujít hlavně kvůli Aničce Slováčkové (23), které zde byla svěřena jedna z vedlejších rolí. Jako správná matka proto svou ratolest přišla podpořit, a podle úsměvů, kterými po muzikálové premiéře rozhodně nešetřila, byla s výkonem své dcery určitě spokojená.

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová o odvážných fotkách v plavkách: Pobouřilo to jen jediného muže! David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
21 fotografií