Fanoušci Dary a Rytmuse jsou v šoku, když zjistili, že zamilovanou píseň 8. október si na kanálu YouTube už neposlechnou. Zdá se, že Rytmus chce svou bývalou partnerku ze svého života zcela vymazat.

Jenže Dara má pro něj věcný vzkaz a jeho chování se rozhodně nezalekla.

8. október byl, je a vždy i bude. A i když jsou karty rozdané jakkoliv, vím, že tomu datu a písničce vždy věnuju zvýšenou pozornost. Na ten pocit, kdy jsem si ji pustila poprvé, nechci zapomenout. I díky těmto emocím vím, co znamená milovat. To, že kromě mojích fotek vymazal Patrik ze svého youtubového kanálu i tuto písničku, je vlastně dalším důkazem, jak velmi jsou lidi odlišní už v těch základních, životních principech.

Kdybych popřela minulost, své emoce, lásky, popřu sebe a každé slovo, které jsem kdy vypustila z pusy. A bála bych se, že i všechny další vyznání a sliby, které vypustím a dám komukoliv jinému, ztratí tím pádem na váze.

Nehledejte v mých úvahách lítost ani patetickou nostalgii, usmívala jsem se tenkrát, usmívat se i teď. Protože 8. október nejde vymazat ze mě.

Nepíšu to proto, aby se tu teď v diskuzích komukoliv nakládalo. Patrika mám, s ohlédnutím od všeho, stále ráda. Byla jsem to já, kdo s ním žil, takže jsem tím pádem jediná, kdo si může eventuelně stěžovat. Nepotřebuji ani politovat, ani utvrzovat v tom, že jsme se k sobě i tak nehodili. A ve své době, protože každý vztah má „svoji dobu“, to všechno mělo svoje kouzlo. A důkazem toho je i písnička 8. október,“ napsala Dara Rolins na sociální síť.

K tomu přiložila fotografii z minulosti, kdy byli zamilovaní a s její dcerou Laurou tvořili spokojenou a šťastnou rodinku.

Už dříve se Rolins vyjádřila, že současné Patrikovo chování je dětinské a příliš mu nerozumí. Nesvá z toho byla i Rytmusova nová přítelkyně Jasmina Alagič, které to bylo celé líto. Ona sama s Darou žádný problém nemá. Jediný, komu Dara evidentně vadí, je sám Rytmus.

Co rapoval Rytmus ve smazané písni?

„Celé to prišlo nečekane,
nepovedal som ani mame,
že v mojom živote je žena,
na ktorú som čakal a je pre mňa vyrobená. 

Navždy ťa budem ľúbiť, budem pri tebe stáť.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií