„Zatím vedle mě není chlap, kterého bych chtěla představit veřejnosti jako svého partnera. Ale tím nechci říct, že jsem sama," řekla nedávno Dara Blesku poměrně tajemně ohledně toho, zda je v jejím životě už nový muž. Teď se ovšem vyrojily spekulace, kdo po jejím boku nahradil rappera Rytmuse. Rozvířila je ostatně i fotka na sociální síti.

Na ní je zpěvačka zachycena v těsném objetí s mladým krasavcem jménem Rasťo Matys. Právě ten se na Instagramu pochlubil jejich společnou fotkou. Sama Rolins připsala ke snímku jen srdíčko, a tak není divu, že se v komentářích už objevily pomalu gratulace k jejímu novému milostnému vztahu. „Pěkný pár, Daro,“ napsal kdosi a další přizvukovali.

Na přetřes přišel samozřejmě i minulý vztah Slovenky. „Jaký krásný pár by to byl! Je potřeba se dát dohromady. Patrika by možná i trefil šlak, kdyby to viděl/věděl,“ narážel další člověk na Patrika Vrbovského alias Rytmuse. „Konečně chlap, který se k tobě, Daro, hodí! To s tím Rytmusem bylo celé špatně. Nechápu, cos na něm viděla,“ podivoval se dokonce někdo.

Ve skutečnosti zatím ale podle všeho o novou lásku přece jen nejde. Naznačují to slova Matyse u zdánlivě zamilované fotky: „Dobří přátelé jsou jako hvězdy. Nevidíte je vždy, ale víte, že tu vždycky jsou.“ Vypadá to tedy na přátelství. Na to se odvolávali i Rytmus s Jasminou, když nějakou dobu tvrdili, že jsou jen kamarádi. Pak ale přiznali lásku a od té doby na sociálních sítích v jednom kuse zamilovaně cvrlikají. Ovšem bohužel v případě zpěvačky to tak asi nebude a z jejího přátelství láska nevykvete. Rasťo totiž údajně dává přednost mužům.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
100 fotografií