Nahými fotkami Třešňákové žil český youtube v srpnu 2016. Tehdy kdosi její nahé snímky zveřejnil na webu agresori.com. Jednalo se o šest fotek, většinou focených mobilem před zrcadlem v koupelně. Na některých byla Týnuš jen v kalhotkách, jindy je zcela nahá. Mezi fotkami však byly ještě dvě peprnější. Je na nich vidět „pouze“ torzo těla ležící na růžovém holčičím povlečení s Hello Kitty. Na jedné je vidět ruka v rozevřeném rozkroku, na druhém si dívka vyhrnuje tričko a se smyslným pohledem neviňátka zírá do objektivu.

Někdo tím chtěl zřejmě kariéru Třešňákové poškodit, protože kráska se jinak na svých sítích věnuje zejména módě, líčení a lifestyle. Kauza ji nakonec nepoškodila, naopak jí přilákala další obdivovatele. „Nevidím jediný důvod, proč bych se neměla ukázat :) Nějaký chudáčci mě nerozhodí,“ komentovala to tehdy kráska.

Ta je teď hospitalizována v americké nemocnici v Istanbulu. Hajíček utrpěl popáleniny na obličeji i těle, stav Třešňákové po „explozi“ při kuchařské show se zapáleným alkoholem v baru v Nusret Etiler Steakhouse je však podstatně horší. Podle očitých svědků mělo dojít k incidentu někdy kolem půl desáté večer místního času a pokusy místních zaměstnanců uhasit bar jen prý rozdmýchávaly oheň dál.

Fotogalerie
17 fotografií