Bývalá láska Českého slavíka neztrácela naději. „Janka celou dobu věřila, že se vyléčí a vrátí se z nemocnice domů. Když ztratila dočasně hlas, brala to jako přechodnou záležitost. A měla pravdu, hlas se jí ještě na chvíli vrátil,“ svěřil se slzami v očích. "V poslední době se nejvíc těšila ze zahrádky a z ptáčků, kteří ji měli rádi, protože je pravidelně krmila, a když ji uviděli, okamžitě se přihnali v celých hejnech,“ plakal.

„Teď mě podporuje hodně přátel, a nejvíc má dcera Elenka. Těch pomocníků je hodně, nebudu jmenovat, jak bych na někoho zapomněl, bylo by zle. A v momentální situaci bych určitě zapomněl,“ prohlásil vdovec Josef.

„Volala jsem Pepovi už v den, kdy Janka zemřela, a snažila jsem se být v pohnutých chvílích s ním,“ svěřila deníku Aha! Jitka Zelenková, se kterou Kocianová tvořila první dvojici sboristek v kapele Karla Gotta. Poslední rozloučení proběhlo včera od 14 hodin v bratislavském krematoriu a dorazily na něj desítky kamarádů, kolegů a přátel Jany Kocianové, která v pondělí podlehla rakovině prsu.

Fotogalerie
21 fotografií