„Mám pro vás špatné zprávy, právě jsem se vrátil od odborníka přes uši a on mi řekl, že můj stav je vážný. Držte mi palce,“ přiznal na sociální síti Timo, kterému tak proudí desítky podpůrných vzkazů od kolegů, kamarádů a fanoušků. Není divu, že na něj myslí a přejí mu, aby zdravotní potíže překonal.

Vždyť pro bývalého kytaristu populární kapely Stratovarius je hudba vším. Kdyby tak ohluchnul, neměl už by vůbec motivaci žít. Přitom na pokraji života a smrti už v minulosti stál. Kvůli těžkým maniodepresím si chtěl kdysi vzít život.

Jeho duševní problémy byly také důvodem, proč se před časem Tolkki rozešel s manželkou Dominikou Gottovou, která se pak dočasně vrátila do Česka. Nakonec se ale usmířili a ona mu je tak nyní opět podporou i v těchto těžkých chvílích. Sama to ale nesnáší dobře.

„Je mi hrozně! Tim má potíže se sluchem a já se bojím, že ho to opět psychicky rozhodí. Prosím, myslete na něj!“ poprosila prostřednictvím deníku Aha! nejstarší dcera Karla Gotta, která už dříve přiznala, že musí kvůli psychickým problémům brát léky. I přesto se jí ale podařilo ve Finsku najít práci v kosmetickém salonu, o níž nechce přijít.

VIDEO: Trable psychicky nemocné Slavíkovy dcery: Gottův zeť chtěl spáchat sebevraždu!

Video
Video se připravuje ...

Trable psychicky nemocné Slavíkovy dcery: Gottův zeť chtěl spáchat sebevraždu! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Fotogalerie
73 fotografií