Martina Gavriely stejně jako další lidé z blízkého okolí Vládi Šafránka (†46) věděli, že je velmi těžce a nevyléčitelně nemocný. Dlouhá léta ho sužovala plicní hypertenze, kterou zdědil po svém otci a dědečkovi.

„Věděla jsem, že to bude bolestivé, věděli jsme, že to přijde, že jsi nemocný, ale na tu svini se prostě nejde připravit. Bolí to každý den víc a víc a těch vzpomínek na Tebe je tolik.  Střídáme smích v pláč. Neznám člověka, který Tě neměl rád. Nemám tušení, jak jsi to dokázal. Chybíš Zrzku strašně moc, vrať se! Svět bez Tebe už není stejný," nemůže se stále smířit s odchodem kamaráda Martina. Ten naposledy vydechl 18. září.

Pro bývalou moderátorku je to o to horší, že je těhotná a vše prožívá daleko víc. Jak strach, tak i radost. „Nikdy není nic na 100 % a nikdy není správný čas, ať na smrt nebo na narození dítěte. Věci se nedějí náhodou. Bránila jsem se celou dobu to vyslovit a celých 9 měsíců se bála, kdo to bude. Zda moje babička, Marcusova teta, naše rodiče. Myslela jsem na to každý den. Vždy, když má přijít někdo nový, musí odejít někdo jiný. Je to strašné a bolestivé, ale jestli naše dítě bude mít takový smysl pro humor a takové srdce jako ty a takový sametový hlas, tak může být i rezavé," dodala Martina, která každým dnem přivede na svět své třetí dítě.

VIDEO: Gavriely: Možná se tak narodila, možná je to plast?!

Video
Video se připravuje ...

Gavriely: Možná se tak narodila, možná je to plast?! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
16 fotografií