Christian Karembeu (47) měl ještě nedávno velký problém s tím, že je stále spojován se svou bývalou manželkou. Ačkoliv se rozvedli už v roce 2011, blondýnku v zahraničí znají právě jako Adrianu Karembeu. „Jsem jediný a hotovo!“ vztekal se v dubnu pro francouzský deník Le Matin exfotbalista.

Ten tvrdil, že spolu sice vycházejí bez problémů, ale problém s příjmením ho dost vytáčí. „Myslím si, že mezi námi nejsou žádné roztržky, ale ano, velmi mě to znepokojuje. Doufám, že nebudeme čekat, až o tom rozhodne soud,“ dodal.  A po pár měsících od drsných slov se konečně dočkal rozuzlení. Slovenská supermodelka, která je u nás stále známá hlavně pod rodným příjmením Sklenaříková, se totiž teď na sociálních sítích přejmenovala.

Zahodila exmanželovo příjmení Karembeu a oficiálně se začala titulovat jako paní Ohanian. Samozřejmě podle svého chotě, Arménce Arama (49), kterého si vzala už v roce 2014 a letos v srpnu mu porodila holčičku Ninu.

Ta byla kvůli pokročilejšímu věku Adriany v podstatě vymodlenou holčičkou. Shodou okolností ve stejnou dobu jako ona otěhotněla i její sestra Natália (41). Hned dvakrát po sobě se tak babičkou stala maminka Sklenaříkové Zlatica (70), která se právě vydala svá vnoučata navštívit.

Nejprve se z Banské Bystrice na Slovensku vydala k supermodelce do Monaka, pak odjela pro změnu do Paříže za Natáliou, která v květnu porodila partnerovi dcerku Stellu. „Jsem v Paříži, od Adriany jsem jela k Natálii,“ přiznala pro Nový čas hrdá babička. 

VIDEO:  Krásná Adriana během návštěvy v Praze promluvila o manželovi!

Video
Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
53 fotografií