Nela od svého expartnera Martina dostala několik velmi hodnotných dárků. Nejdřív motorku na popojíždění po městě, pak luxusní auto s jejím jménem v poznávací značce. Ale postupem času se karty obrátily. Vítězka Hotelu Paradise začala šít neonové plavky a obchod se jí tak rozjel, že začala vydělávat statisíce. Pár se ale letos na jaře rozešel.

A místo klidného rozchodu nastalo období naschválů. Slovenský podnikatel chtěl auto i motorku vrátit. Nela auto vrátila a za své si pořídila ještě luxusnější káru. „Dlouze jsem přemýšlela, jak u této fotky budu hustá a arogantní a ještě velkou část věnuji tomu člověku, o kterém jsou všechna sprostá slova minimum, co bych mu mohla věnovat po všech těch věcech, se kterými mi dodnes otravuje život,“ napsala k fotce s novým autem Slováková na Instagramu.

Ale jaksi zapomněla na motorku, na které celé léto brázdila ulice Brna. „Dnes mi mimo jiné volala Policie České republiky. Pán mě udal na policii a údajně jsem mu ukradla motorku, kterou mi na začátku našeho vztahu věnoval,“ dodala blonďatá provokatérka.

Zřejmě udělala chybu, protože „darovaná“ motorka je napsaná na firmu, kterou vlastní Martin Baláž, a proto má nárok na to chtít ji zpět. „Vyjádřila se, že žádnou motorku nevrátí, a po několika výzvách se to muselo řešit právními kroky. Poté, co ji kontaktovala policie, uvedla, že žádnou motorku nemá a neví, kde je. Tím se to může přehodnotit jako trestný čin. Ale to už mají v rukách právníci,“ napsal Expres.cz Martin. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne…

VIDEO: Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková: Na plese všem ukázala svůj rozkrok!

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková: Na plese všem ukázala svůj rozkrok! Markéta Reinischová

Fotogalerie
16 fotografií