Tomicová už měla nabídku do soutěže v uplynulých ročnících, tehdy ji ale odmítla. „Přece jenom mi za čtyři roky bude 60 a letos mám takové debilní prvenství, že jsem nejstarší účastnice, takže omezení jsou velká. Mám problémy s koleny, takže je pro mě tanec bolavý a některé věci nelze dělat,“ vysvětluje.

Letos už se však přemluvit nechala, přesto ale přiznává, že zdravotní problémy ji pronásledují stále. „Můj taneční partner, Marek Dědík, mi ukazoval kroky na jive, který je celý o skákání, a já zjistila, že neposkočím. Třeba na levé koleno to vůbec nejde. Tak mi povídá: To mám jako dělat choreografii jen na pravou nohu?“ směje se herečka.

V mládí přitom byla známá tím, že zvládla i rozštěp. „To jsou takové zbytky staré slávy," krčí rameny, byť tato okolnost je známá i Dědíkovi. Začlení ji do choreografie? „On o tom určitě přemýšlel, protože když jsme měli první schůzku, tak chtěl vědět, čeho všeho jsem schopná. Hrozně mě to ale zatím baví, jen tedy je pro mě všechno nové, nikdy v životě jsem netancovala. Kromě nějakého toho přešlapování na místě a ploužáků,“ dodává Tomicová.

VIDEO: StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání?

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání? Česká televize

Fotogalerie
23 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva