Pro Blesk Gott zavzpomínal, že s Kocianovou spolupracoval od svých počátků. „Jana Kocianová společně s Jitkou Zelenkovou byly mými prvními vokalistkami od roku 1973. Hned od začátku naší spolupráce jsem jim dal příležitost zpívat na našich koncertech i sólově, protože každá měla svůj osobitý sametový příjemný hlas, a pamatuji si, že Jana zpívala píseň z muzikálu Kabaret," reagoval Gott na zprávu o smrti slovenské zpěvačky, která podlehla rakovině.

S Janou se sice od konce spolupráce nevídali nijak pravidelně, ale když už k tomu došlo, bylo to milé a srdečné. „Po několika úspěšných společných vystoupeních a turné u nás i v zahraničí nám oznámila, že se chce vydat na sólovou dráhu, ve které úspěšně pokračovala. Tak jsme se dál potkávali na různých televizních přenosech a vystoupeních. Jana byla stále usměvavá, optimistická a vždy mezi nás vnášela dobrou náladu. Její odchod mě moc mrzí a po této smutné zprávě mi už jen zbývá na ni vzpomínat,“ dodává smutný Gott.

O tom, jak to mezi nimi kdysi bylo, promluvila nedávno ještě sama Kocianová „Karel byl hodně žádaný muž a taky krásný. Moc mi lichotilo, když jsem zjistila, že byl do mě zamilovaný,“ svěřila se v rozhovoru pro deník Aha! „Já ale byla zamilovaná do někoho jiného, a tak to zůstalo navždy jen u platonické lásky,“ smála se.

Fotogalerie
12 fotografií