Klíčky od auta jsou v Lucčině kabelce nedostatkové zboží. I když by si mohla dovolit pořídit si luxusnější stroj, raději všude chodí po svých. A nejde jí jen o přemísťování z bodu A do bodu B. „U chůze se dobře přemýšlí, takže chodím pořád a všude. V nohách mám třicet až čtyřicet kilometrů denně. Pracuju při ní na nových nápadech a plánech,“ svěřila se časopisu Dieta, který právě dnes vychází.

Šílené maratony

Zaměstnání hlavy pěší rutinou se nechce vzdát, ani když uhodí kanadské mrazy. „Po narození Matyho jsem od Tomáše dostala běhací pás. Takže když je minus čtyřicet, můžu být v pohybu i doma,“ říká smířlivě. Kromě vyplavení stresu tak udržuje i své křivky v kondici. „Když vybírám mezi výtahem a schody, tak vyhrají schody a nepřejídám se blbostmi. A taky dost plavu,“ prozradila Lucka.

„Ráno dám Matyho do školy, jdu s Adym do parku a do školky. A pak už chůze. Vyčistí hlavu a nedovolí vám myslet na blbosti. No a pak už zas kluci ze školky a školy a kroužky a večeře a pohádkové knížky a spánek. Prostě normální život,“ popsala své každodenní starosti.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
32 fotografií