„Jaké přivítání Tě napadne, když víš, že za chvilku je Tvůj frajer doma z koncertů?" napsala na Instagramu krásná moderátorka s exotickým vzhledem. Pánové, pokud si už představujete, že se třeba nafotila na posteli jen v rouše Evině, máte smůlu!

Alagič si totiž pro rappera připravila trochu jiné překvapení, zato o poznání škodolibější! „Já jsem v pyžamu zavřená potichoučku čekala ve skříňce na jističe," přiznala poťouchle a zveřejnila i krátké video, na němž je vidět Patrikova reakce.

Ten zrovna stojí u dveří, když na něj jeho přítelkyně vybafne. On se očividně dost vyleká a v očích má asi na vteřinu hrůzu, než mu dojde, co se děje. Pak se ale začne smát, a dá si dokonce hlavu do dlaní. Nic takového zřejmě po návratu domů neočekával.

Ovšem na svou Jasminu se jistě nebude zlobit dlouho, ačkoliv si z něj udělala legraci a zesměšnila ho i na sociální síti. Jelikož je zatím pár spolu teprve čtyři měsíce, doposud se chovají jako dvě hrdličky a veřejně se chlubí svým dokonalým vztahem, aniž přitom berou ohledy na zpěvačku Daru Rolins (45), s níž Rytmus žil až do letošního března, kdy se po sedmi letech rozešli.

VIDEO: Takhle se dvojice vyznala světu ze své lásky!

Video
Video se připravuje ...

Rytmus konečně přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins Instagram

 

Fotogalerie
92 fotografií