Dceruška se muzikálovému zpěvákovi a jeho ženě, s níž se oženil v červnu na Krétě, narodila již v pondělí 17. září. „Číslo sedmnáct bude asi pro nás hodně šťastné. Já jsem se narodil také sedmnáctého, ale července. A pak je zajímavé, že Amelie se narodila v 15:02 a já 15:55,“ prozradil hrdý tatínek s tím, že by rád věděl, co ta podobnost čísel znamená.

Vágner nechyběl ani přímo na porodním sále. „Byl jsem u porodu. Je obdivuhodné, co ty ženské všechno vydrží. Marlene mně sice v hodně vypjatých chvílích častovala docela drsnými slovy, ale smekám před ní. Přiznala, že to byl zatím její nejtěžší den v životě,“ popsal zážitky, na které už asi nikdy nezapomene.

Jméno Amelie, které holčička dostala, bylo prý dohodnuté již delší dobu. „Jméno pro holčičku vybírala manželka a já jsem měl na starosti jméno pro kluka. Kdyby naše holčička byla chlapeček, tak by to byl Oskar,“ vylíčil Pepa, který ale rozhodně nelituje, že nemá kluka.

Jeho prvorozená dcerka se má ostatně čile k světu, při porodu vážila 3240 gramů a měřila 49 centimetrů a od té doby roste jako z vody, a tak si ji rodiče už mohli odvézt z porodnice domů. Jenže zpěvák si ji podle všeho moc neužije. Má totiž dost nabitý program.

„Jsem hodně rozlítaný. Minulý týden se mi ozvali z muzikálu Doktor Ox. Někdo jim tam vypadl, a tak roli nabídli mně,“ přiznal s tím, že tím pádem musí za dva týdny nastudovat a nazkoušet novou roli. Kromě toho hraje v Divadle Broadway v muzikálu Muž se železnou maskou a nyní zkouší ještě dětský muzikál Kocour v botách. Jakmile odvezl své dámy domů, odjel navíc na vystoupení na druhý konec republiky. Ostatně je teď jediným živitelem rodiny. „Tu funkci s radostí přijímám. Však se také neulejvám,“ dodal se smíchem syn hudebního producenta Karla Vágnera.

VIDEO:  Josef Vágner a jeho velká řecká svatba! Proč s Němkou v Řecku?

Video
Video se připravuje ...

Josef Vágner a jeho velká řecká svatba! Nevěstou je tahle kráska! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
65 fotografií