Zatímco Rytmus s novým vztahem dlouho neotálel a našel si moderátorku Jasminu Alagič, Dara Rolins je po rozchodu stále sama. A zatím ani nikoho nehledá. Věří, že si ji budoucí partner najde sám.

„Ani mě to netrápí a extrémně si užívám svobodu. Fakt jsem to potřebovala. Vlastně ten poslední rok jsem velmi hluboko v srdci cítila, že jsem na správné cestě k tomu, abychom to řekli nahlas, že to potřebujeme, že to chceme. Jednoduše se náš vztah s Patrikem dostal do stádia, že každý musíme jít svojí vlastní cestou,“ přiznala zpěvačka pro magazín Šarm.

Po sedmi letech společného soužití si najednou s dcerou Laurou musely zvyknout na divoký život bez Rytmuse. „Patrik jí nikdy nenahradil otce. Ona si žije svůj spokojený dětský život, ale občas se na něho zeptala. Dokonce nedávno říkala, že se jí po něm stýská,“ svěřila se Dara s tím, že i jí si po něm občas zasteskne.

„I já se Lauře přiznám, že i mně je po něm občas smutno. To mi pak řekne, že s ním byla zábava, což vždy potvrdím, že s ním byla někdy velká sranda. Ale taky mě občas pěkně štval,“ dodala Rolins s tím, že na život s Rytmusem ráda vzpomíná.

VIDEO: Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií