„Temperament vkládám do všeho,“ prozradila pro slovenský týdeník Šarm Jasmina. Není divu, vždyť někdejší finalistka slovenské Miss se může pyšnit maďarsko-bosenskými kořeny. V žilách jí tak koluje dost horká krev.

„Když přijedu do Bosny a pustí se balkánské písničky, místnost je mi malá... Tam jsou lidé odvázaní, a když se baví, tak nešetří sklenkami a klidně je hází na zem. Líbí se mi to, já to dělám taky,“ svěřila se kráska s tím, jak to dokáže rozjet.

Stejně vášnivě ovšem přistupuje i k milostným vztahům. „Když miluji, miluji naplno. Když se hádám, slyší to všichni sousedi,“ přiznala sebekriticky Alagič, která už zhruba čtyři měsíce randí s rapperem Rytmusem. Nejprve sice tvrdila, že jsou jen kamarádi, nakonec ale její láska k expartnerovi Dary Rolins (45) vyšla přece jen najevo.

Od doby, kdy přiznali, že tvoří pár, Jasmina s Patrikem každou chvíli prezentují své city na sociálních sítích a leckomu už tím lezou na nervy. Teď je jasné, že jejich líbánkové období už skončilo a občas si asi vjedou do vlasů. Přesto je hvězda slovenské verze show Tvoje tvář má známý hlas šťastná, že se před partnerem nemusí nijak přetvařovat.

„S Patrikem jsme úplně stejný a velmi se z toho raduji. Našla jsem člověka se stejnou ‚poruchou‘ a jsem velmi šťastná, protože mi konečně někdo rozumí. Patrik si mě získal tím, že je to velký srdcař. Je úžasný celý, jaký je. Máme stejný temperament,“ řekla již dříve pro web Pluska.sk.

VIDEO: Takhle ještě nedávno Jasmina vztah s Rytmusem zapírala...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
75 fotografií