„Vyčerpání. Dnes už konečně můžu spát v klidu a pohodlí," napsala na Instagram italsky brunetka s tím, že během posledních nocí se v posteli spíš jen převalovala. Mohly za to starosti spojené se změnou bydliště.

„Hlavně tyhle poslední dny stěhování," vysvětlovala fanouškům Šeredová, která ale nechtěla prozradit, kam vlastně přesídlila. Mlžila a přiznala jedině to, že rozhodně neopustila Turín. Koneckonců v něm žije i její stále ještě manžel, fotbalista Gianluigi Buffon (40).

I když už s ním čtvrtým rokem nežije a on má dávno novou rodinu, stále je to otec modelčiných dvou synů Louise Thomase (10) a Davida Lee (8). Už kvůli nim a jejich vztahu s tátou zůstává Alena v Itálii. I tak je to prý pro děti stále ještě náročné. „Není to pěkné, když dítě vidí v posteli ženu, která není jeho máma," řekla nedávno italským médiím.

I ona už ale obrátila list a je šťastná s partnerem, dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim. Jelikož tvoří pár již tři roky, možná že se 1. vicemiss České republiky 1998 nastěhovala právě k němu.

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
57 fotografií