Blondýnka s nejdelšíma nohama světa, která žije s manželem Aramem Ohanianem (49) v Monaku, ještě před nástupem na mateřskou moderovala v televizi France 2 pořad Výjimečné schopnosti lidského těla (francouzky Les pouvoirs extraordinaires du corps humain).

Právě v něm se teď objevila poprvé po porodu a rovnou i s malinkou Ninou v náručí. Její kolega, moderátor a lékař Michel Cymes (61), se s ní totiž přímo ve vysílání spojil pomocí chytrého telefonu. 

Sklenaříková tak světu ukázala svou dcerku, která přišla na svět v pátek 17. srpna. „Micheli, mám tu čest představit vám Ninu, moji dceru," prohlásila modelka. „Především skutečně mimořádná síla lidského těla," dodala v krátkém záběru, který vznikl přímo u ní doma.

Není divu, že si je Adriana vědoma toho, jaký zázrak je zrození dítěte. Vždyť po něm toužila velmi dlouhou dobu a bála se, že kvůli svému pokročilejšímu věku už se to také vůbec nemusí podařit. Ninuška je tak její vymodlená dívenka. Snad proto také novopečená maminka nejprve porod držela v tajnosti a první detaily prozradila na sociálních sítích teprve za týden. 

VIDEO:  Krásná Adriana během návštěvy v Praze promluvila o manželovi!

Video
Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
53 fotografií