Dabérka Lízy Simpsonové se rozhodla podruhé vdát. Jejím vyvoleným byl ale při obou obřadech stejný muž, bubeník Jiří Veselý. „Udělala jsem to a celá rodina se mnou, včetně mého milovaného muže... děkuju za vše!" zvěstovala ve středu radostnou novinku Ivana na sociálních sítích. 

„Oslavili jsme roční výročí svatby ve stylu svatby s blízkou rodinou a bylo to nejvíc," radovala se, jak se jí veselka opět vydařila. Dvojice si poprvé „ano“ řekla již loni 14. září v horském penzionu v Krkonoších. Repete si dali po roce opět na horách, které oba dva milují.

„Na stejném, kouzelném místě, kde jsme byli jako doma, s překrásnou výzdobou a svatební kytkou, kterou jsem letos nikam a nikomu neházela," narážela na loňské štěstí zpěvačky Martiny Pártlové (39), která si ze svatby odnesla kytici a podle známé pověry by se tak měla příště vdávat ona. Do roka a do dne to ale blondýnka nestihla. Místo toho ji čekal rozchod s přítelem.

Korolová měla na druhé svatbě dokonce i zmenšeninu svatebního dortu. Na akci pozvala tentokrát jen ty nejbližší, přesto její bratr vytvořil vtipné pozvánky s básničkou: „Včera to byl rok... je to trochu šok, chce to úsměv, brát to lehce, a proto vás opět vítáme na Erlebašce." Představitelka Danka z primáckého seriálu Krejzovi zkrátka nepodcenila ani jeden detail. 

VIDEO: Herečka Ivana Korolová: Šest let jsme spolu s partnerem nebyli jediné Vánoce!

Video
Video se připravuje ...

Herečka Ivana Korolová: Šest let s přítelem jsme spolu nebyli jediné Vánoce! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
54 fotografií