Od soboty 13. října se v sobotním televizním vysílání Primy už neobjeví soutěž 1 proti všem, kterou televize připravila jako novinku pro podzimní sezonu. Poslední díl se tak odvysílá v sobotu 7. října 2018. Prima soutěž ukončí předčasně, místo ní nabídne filmy.

Je to série živých přenosů, které chystáme z týdne na týden, tudíž i počet dílů ve vysílání je do jisté míry variabilní. Jedna z variant byl i tento počet. Mě těší, že s námi o jeden a půl milionu každou sobotu hraje kolem 100 tisíc lidí. A hrát budou i tu, co se blíží,“ řekl Blesk.cz Libor Bouček, který pořad moderuje s Leošem Marešem.

Každopádně očekávání byla asi trochu jiná, ale čísla sledovanosti mluví jasně. Poslední díl si pustilo 323 tisíc diváků. Což je oproti téměř milionu diváků, kteří ve stejný čas dali přednost show Tvoje tvář má známý hlas, poměrně málo.

„Pořad 1 proti všem předčil naše očekávání ohledně počtu stažených aplikací, kdy hru týdně hrálo přes 100 000 diváků. V televizi však rozhoduje sledovanost a ta nedosáhla požadované úrovně, proto jsme se nakonec rozhodli natočit šest dílů pořadu. Věříme, že diváci se i nadále v sobotu večer zapojí do soutěže o 1,5 milionu korun a od 13. října se mohou těšit na populární české filmy," vyjádřila se televize Prima.

V sobotu 13. října se ve vysílání místo soutěže objeví na Primě film Bezva ženská na krku, o týden později Hodinový manžel.

VIDEO: Moderátor Libor Bouček: Proč otálím se třetí svatbou?

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Libor Bouček: Proč otálím se třetí svatbou? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
25 fotografií