Když na konci srpna Hanka prostřednictvím sociálních sítí oznámila, že spolu s kolegou Petrem Říbalem (32) už nadále nebudou moderovat Snídani s Novou, mnohým fanouškům tím vyrazila dech. Denně se teď prý proto potýká s dotazy, co teď bude dělat.

„Já jsem primárně matka ročního syna, takže má hlavní náplň je jasná, ale zároveň jsem kromě televize měla jiné pracovní aktivity,“ vysvětlila blondýnka, která má s manželem Andrém Reindersem (37) syna Andrease. „Deset let hraju s Pavlem Kožíškem v několika dětských představeních, moderuji různé typy akcí a spolupracuji s několika firmami,“ vypočítávala.

I když moderování na Nově, odkud ji vyhodili, pro ni představovalo velmi slušný výdělek, o žebrácké holi bez něj chodit nemusí. „Snídaně nebyla mojí jedinou činností. Chci tím říct, že koncem ve Snídani neskončil můj život a obživa, jak si někteří myslí,“ vysvětlila Mašlíková.

Ta má už dokonce smělé plány do budoucna. „Možná naopak, dostala jsem nový impuls a chuť si vybudovat konečně své podnikaní, které mi bude umožňovat být pánem svého času a hlavně, co nejvíce se svým synem, protože to bude práce s dětmi,“ prozradila, ale žádné detaily už neodtajnila. „Jestli se ještě někdy vrátím do TV, ukáže čas a samozřejmě to záleží i hlavně na tom, jestli ještě přijde nějaká zajímavá nabídka,“ dodala na Instagramu.

VIDEO: Snažím se přibrat, po porodu jsem hrozně zhubla, je ze mě mumie.

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková Reinders: Snažím se přibrat, po porodu jsem hrozně zhubla, je ze mě mumie. Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
64 fotografií