Přestože Plekanec ihned po ukončení vztahu a podepsání rozvodových papírů začal oficiálně randit s tenistkou Lucií Šafářovou, Vondráčková se upnula na své dva syny, které s Plekancem mají - Matyáše (6) a Adama (4).

A v nich také bude navždy žít její láska k Plekancovi, jakkoliv to teď prý zní nepravděpodobně. „Maty se mě tuhle ptal, jestli mám ráda tatínka. Říkám mu, že ho budu vždycky milovat, protože mi dal je dva. A víte co? Ona to není fráze. I když má Tomáš v srdci už někoho jiného, mně láska ze srdce tak rychle odstřihnout nejde,“ řekla Lucie pro páteční Blesk tv MAGAZÍN. „Těch osm let bylo pro mě krásných a vždycky jsem si manžela vážila. Měsíc očerňování a pomluv ten cit ve mně nemůže zadusit,“ tvrdí.

Přiznává ale, že to, co od Plekancových kamarádů i právníků slyší, je jen nedorozumění. „Já pořád doufám, že to všechno, co zaslechnu, jsou jen výplody jeho kamarádů. Že by ten, koho jsem tolik let milovala, nikdy nešpinil a neočerňoval mámu svých dětí. Já bych nebyla schopná o něm mluvit nehezky,“ lamentuje. Sama prý lituje jen máločeho. „Možná to, kolik času jsem se snažila být tou nejlepší manželkou, jakou jsem uměla. Pořád to asi nebylo dost, ale jinak ničeho,“ dodává zpěvačka, jejíž rozvod se zvrhl v jednu z nejostřeji sledovaných kauz Česka.

Fotogalerie
74 fotografií