Němeccoby doktor David Hofbauer dnes večer ve 116. díle opustí rubavský urgent. A to na jeho vlastní žádost. „S vedením Primy se však dohodl, že jeho postava nezemře, ale scenáristé ji nechají odjet do zahraničí,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj ze štábu.

A to potvrdil i sám Marek. Jasno o svém případném návratu ale zatím nemá. „Jak to dopadne, nevím, dokážu si představit, že ano, a dokážu si představit, že ne. Příležitost dělá zloděje, takže se ukáže,“ řekl Blesku.

VIDEO: Marek Němec opouští Modrý kód: Tohle je jeho poslední scéna! Vrátí se někdy?

Video
Video se připravuje ...

Marek Němec opouští Modrý kód: Tohle je jeho poslední scéna! Vrátí se někdy? FTV Prima

10 tisíc za den

Konec v roli pocítí hlavně po finanční stránce. Herci jeho typu inkasují za jeden natáčecí den honorář kolem 10 000 Kč. „Hrál jednu z hlavních postav, byl na place v průměru okolo dvaceti dní v měsíci,“ prozradil zdroj ze seriálu. Měsíčně si tak mohl herec přijít na 200 000 korun. A protože se natáčí jedenáct měsíců, za rok by to byla suma 2 200 000 Kč.

Zasteskne se mu

Němec zatím ale ničeho nelituje. „Nechybí mi natáčení, ale ti lidi. Zároveň byly prázdniny, které přinesly jiný vítr, takže to nebylo tak bolestivý. Není to tak, že bych tady bulel, ale člověk si posteskne zejména na nějaký komfort, ve kterým tam člověk byl a cítil se lidsky,“ dodal.

Fotogalerie
10 fotografií

Video: Smrt v Modrém kódu! Jakou chybu udělala Laurinová?

Video
Video se připravuje ...

Smrt v Modrém kódu! Jakou chybu udělala Laurinová? FTV Prima