Do tohohle mančaftu ho podle zjištění Blesku neobjevil žádný fotbalový skaut, ale soudkyně, která mu za neplacení výživného na syna Markuse (6) napařila 180 hodin ve veřejných službách. Toho, že nemusí zametat chodníky a může pomáhat s tréninkem mladých »čutálistů«, si nejdřív moc nevážil. Místo toho, aby fotbalové začátečníky učil profesi, s kterou sám pronikl až do italské či anglické ligy a vydělal stamiliony korun, odjel s blonďatou přítelkyní Kateřinou Kristelovou (38) na luxusní dovolenou do Dubaje.

To mu taky soudkyně Hana Bartoňová vyčetla, když na konci srpna vynesla verdikt v kauze falešných erotických inzerátů, kterými šikanoval matku jejich syna Vlaďku Erbovou (37). „Obžalovaný vykonal dvacet osm hodin a pak odjel s paní Kristelovou na dovolenou. To je vypovídající...“ opřela se do něho v závěrečné řeči. A naznačila rovněž, jak hloupý je, protože kdyby měl trest »odmakaný«, musela by jej soudit jako bezúhonného, ne recidivistu pohrdajícího soudy... A asi by vynesla i vlídnější verdikt. Takto to bylo půl roku natvrdo!

Řepku hrozba nástupu do tepláků asi pěkně »sežehla«, protože od té doby chodí »makat « pravidelně. A to na hřiště SK Hostivař, které má jen pár set metrů od bytu Kateřiny Kristelové, tedy partnerky a spolupachatelky alotrií s pornoizeráty.

„Opravdu se snaží. Minulý týden, kdy končily prázdniny a probíhala tady soustředění mládeže, byl na hřišti každý den a celkem odpracoval přes dvacet hodin,“ vyzvěděl Blesk od zdroje z klubu. „Teď už to má bez dopoledních fází, takže to vychází asi deset dvanáct hodin týdně,“ dodal zdroj. O víkendu dokonce přihlížel v roli konzultanta výhře béčka SK Hostivař nad béčkem Viktorie Žižkov v pražském přeboru.

Trénování povoleno

Řepka má trénování mládeže oficiálně posvěcené Probační a mediační službou (PMS). „Alternativní trest může odsouzený vykonávat i pro obecně prospěšné organizace, zabývající se např. i tělovýchovnou čiností mládeže. Práce nesmí sloužit výdělečným účelům odsouzeného,“ vysvětlila Blesku Kristina Labohá z oddělení obecně prospěšných prací radnice Prahy 10. „Práce se vykonává u jednoho poskytovatele, kontroluje se namátkově na místě výkonu a pravidelným kontaktem s poskytovateli,“ dodala tisková mluvčí.

Trénovat musel i Limberský

Nejen civilní soud rozdává fotbalistům tresty v podobě trénování dětí. Vést malé kluky museli v minulosti například i plzeňský bek David Limberský a sparťanský obránce Costa Nhamoinesu. Někdejší reprezentant Limberský byl potrestán disciplinární komisí FAČR za to, že v Praze na Letné ukázal domácím fanouškům prostředníčky. Kromě tří tréninků se žáky Viktorie navíc zaplatil pokutu 50 tisíc korun. Stejně dopadl Costa.

Fotogalerie
104 fotografií