Lukáš Pollert se netají tím, že od svých třiceti let nesportuje. Jediné, co si užívá, je lyžování, ale v podobě rychlého sjezdu. „Po třicítce by už člověk neměl sportovat. Já jsem vlastně nikdy moc času netrávil v posilovně, mně to šlo samo. Nikdy jsem nebyl dříč. K lepším výkonům mě vždy vybičoval úspěch a nějako to šlo samo,“ tvrdí lékař. „Lyžování mě baví jen proto, že nahoru mě vyveze lanovka a dolů sjedu šusem, takže se vůbec nemusím namáhat.“

Ale jeho děti jdou v jeho šlépějích a hodně času s nimi tráví v trojském slalomovém kanálu. Ale přesto, že svým dětem občas dá nějakou radu, tak dost budí pozornost svým oblečením.

Myslím si, že by muži měli víc nosit oblek a klobouky. Když se podívám na staré fotky svého dědečka, tak ten by do společnosti v džínách a triku nešel. Velmi rád se elegantně oblékám, i když taky někdy nosím džíny,“ řekl Blesk.cz Pollert, který nechyběl na představení podzimní kolekce klobouků Tonak, protože se stal i jednou z jejich tváří.

Lukáš je nejenom v jejich katalogu, ale i kalendáři. „Občas se nechám fotit, nedělá mi to problém a rád podporuji tradiční české věci. Doma mám asi pět klobouků, ale nosím jeden,“ usmívá se bývalý sportovec, který před lety přestal pít alkohol.

„Mám rád pivo i víno, ale v životě člověk prochází různými obdobími a teď zrovna nepiji. Třeba se to změní,“ dodává Lukáš.

VIDEO: Lukáš Pollert prodal medaile a živí se jako lékař. Ale jde mu i modeling!

Video
Video se připravuje ...

Lukáš Pollert prodal medaile a živí se jako lékař. Ale jde mu i modeling! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
15 fotografií