Než hokejista vydal na sociální síti prohlášení o rozchodu s Lucií Vondráčkovou, vzájemně se prý domluvili na tom, že se Lucie i se syny Matyášem (6) a Adamem (3) přestěhuje do jiného domu. A proto také odletěl do Kanady jen krátce po tomto oznámení.

Pořídil jí dům hned vedle domu, kde v Kanadě žili a podle některých informací jí zaplatil nájem. Podle zpěvaččiny právničky pak nelenil a přestěhoval Lucii i s dětmi v době, kdy ještě byli v Česku.

Lucie žila ve spořádaném manželství osm let a otec vystěhoval děti a ji samotnou za jejich nepřítomnosti z domu,“ prozradila Blesk.cz advokátka Lucie Vondráčkové JUDr. Maria Battaglia. Jestli to ale nebylo tak mezi manželi předem dohodnuté, neuvedla.

Ta navíc vysvětlila, jak to je s alimenty, které Lucie po Plekancovi požaduje. „Alimenty na děti se vypočítávají z ročního příjmu otce. Podle přísných a spravedlivých tabulek ustanovených quebeckým zákonem. Žena si sama nemůže nic diktovat,“ dodala právnička s tím, že podle kanadských zákonů děti musejí žít na stejné úrovni, jako to bylo před rozvodem. Podle zdroje z okolí Plekance přitom Vondráčková požaduje alimenty ve výši 30 tisíc dolarů měsíčně.

VIDEO: Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest.

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií