„Posílám ti pusinku do nebíčka, budeš mi chybět," napsala Dominika na sociální síť k fotce, na níž se tulí k roztomilému pejskovi rasy shih-tzu. Teď už se ale s milovaným Drakem nepomazlí, jelikož čtyřnohý mazlíček zemřel.

Dožil se přitom velmi pokročilého věku - bez 3 měsíců 14 let. „24. 11. 2004 - 31. 8. 2018," připsala někdejší Playmate k snímku dojatě. Chlupáč jí tak byl parťákem skutečně dlouhou dobu, a tak není divu, že teď Mesarošová nad jeho ztrátou truchlí.

S Drakem jí hodně pomáhala i maminka. „Pořídila jsem si ho jako štěňátko a měla ho u sebe do 6 let jeho života, poté jsem byla velmi pracovně vytížená, tak si ho vzala do péče maminka, která si k němu pořídila ještě fenečku Samantu stejné rasy a ty se do sebe zamilovali a já je už nemohla rozdělit," odtajnila pro Blesk.cz modelka, která měla tehdy hodně práce a také dost cestovala.

„Měl krásný život a tohle plemeno je velmi náchylné na nemoci, takže prodělal pár operací, ale dožil se krásného věku," dodala Dominika, která už si další zvíře dost rozmýšlí. „Ne, je to velká starost a přítel má ještě 2 pejsky, kteří s námi žijí a už mají také věk."

Poslední dobou má navíc přece jen trochu jiné starosti, s partnerem Tomášem letos na jaře přesídlila do nové vily v Brně. Posléze zjistila, že čeká miminko, a tak se nyní věnovala hlavně přípravám výbavičky a pokojíčku. Termín porodu má sice až na konci září, přesto už zpomalila a zřekla se společenských akcí a večírků. 

VIDEO: Těhotná Mesarošová se valí po Varech! Sedm kilo nahoře a strach z krádeže jména!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Mesarošová se valí po Varech! Sedm kilo nahoře a strach z krádeže jména! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
86 fotografií