Než manželé oznámili konec manželství na sociální síti, dohodli se na majetkovém vyrovnání. Tomáš Plekanec Lucii podle našeho zdroje nabídl, že jí nechá byt na Kavčích horách v hodnotě 25 milionů korun a k tomu dalších pět milionů v hotovosti. Dále uvedl, že bude platit veškeré náklady na děti a bude posílat alimenty ve výši několika desítek tisíc korun měsíčně na oba syny.

Jenže na internetu se nyní objevily dvě verze údajného dopisu od právníka Tomáše Plekance adresovaný Lucii Vondráčkové. V každé verzi je uvedena jiná výše měsíčních alimentů.

Úvodní část dokumentu v obou verzích sedí. „Můj klient hodlá podat návrh na rozvod vašeho manželství. Před rozvodem manželství je však nutné, aby byly soudním rozhodnutím v České republice upraveny poměry vašich nezletilých dětí Matyáše a Adama,“ stojí v úvodu dopisu.

KOLIK CHCE VYSOUDIT VONDRÁČKOVÁ NA PLEKANCOVI A PROČ JSOU PRO NI ČESKÁ NABÍDKA "DROBNÉ" ČTĚTE ZDE!!!

Pak se ale dokumenty liší...

1. verze (jen 25 tisíc na obě děti)

„Váš manžel navrhuje, aby nezletilé děti byly svěřeny do Vaší péče s tím, že bude povinen přispívat k Vašim rukám na jejich výživu měsíčně částku 25.000 Kč.

V souvislosti se soudní úpravou poměrů nezletilých dětí pro dobu rozvodu manželství není nutné upravovat soudním rozhodnutím i styk mého klienta s nezletilými, pokud mezi Vámi a ním dojde k dohodě o způsobu a rozsahu tohoto styku," stojí v dopisu, který byl zveřejněn na sociální síti.

2. verze (celkem 60 tisíc na obě děti)

„Váš manžel navrhuje, aby nezletilé děti byly svěřeny do Vaší péče s tím, že bude povinen přispívat k Vašim rukám na jejich výživu měsíčně částku 35.000 Kč nezletilému Matyášovi a částku 25.000 Kč nezletilému Adamovi.

Můj klient je mimoto připraven hradit veškeré náklady, které vzniknou v souvislosti se vzděláváním Vašich dětí na školách jak v České republice, tak v zahraničí.

Můj klient je rovněž připraven podílet se na i mimořádných výdajích nezletilých, které se mohou do rozvodu i po rozvodu manželství vyskytnout, například na nákladech na cestování, dovolenou, sport či jiné volnočasové aktivity.

V souvislosti se soudní úpravou poměrů nezletilých dětí pro dobu rozvodu manželství není nutné upravovat soudním rozhodnutím i styk mého klienta s nezletilými, pokud mezi Vámi a ním dojde k dohodě o způsobu a rozsahu tohoto styku," stojí v druhé verzi dokumentu, který zveřejnilo extra.cz

Zbytek znění obou dopisu se shoduje.

V první verzi je uvedená jen jedna částka, chybí rozdělení výší alimentů pro každého syna zvlášť. Podle druhé verze by měl hokejista posílat Vondráčkové celkem 60.000 Kč měsíčně na oba syny. Navíc druhá verze je ještě rozšířená o dva odstavce, které říkají, že Plekanec navíc uhradí veškeré další náklady s dětmi spojené.

Šedesát tisíc už zní rozhodně lépe než pětadvacet, nicméně při Tomášových příjmech, kdy si během jejich sedmiletého manželství vydělal hokejem stovky milionů, je i taková částka dost směšná. Není divu, že se Lucie nehodlá vzdát a za své děti chce bojovat.

Je nicméně otázkou, který z dokumentů je skutečný a v případě, že první verze byla upravená, tak kdo a proč ji upravil...

 VIDEO: Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest!

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií