Někdejší královna večírků Agáta Prachařová vyměnila divoké mejdany za rodinný život s dětmi, a když už se někam dostane do společnosti, chce zaujmout. A to se jí na finále prestižní soutěže krásy skutečně povedlo.

Z dílny návrháře Michala Marka si vypůjčila černé průsvitné šaty připomínající noční oblohu. Jenže k nim nedomyslela spodní prádlo, které bylo pod září záblesků z fotoaparátu nepřehlédnutelné. Bylo totiž stříbrné, a tak se Agáta zase po dlouhé době postarala o to, aby se měli přítomní pánové na co koukat.

Jí to ale nevadilo a bavila se. „Užívám si dnešní večer, ale jinak nikam moc nechodím, protože mi to přijde ztráta času. A hlavně moje dcera vstává třikrát za noc, takže když dáváte mléko v jednu, ve tři a v pět, tak jste pak trochu unavená,“ prozradila Blesk.cz Agáta, která přišla i jako doprovod svého manžela Jakuba Prachaře (35). Ten celý večer moderoval.

Aby všechno zvládla, najala si pro děti chůvu a občas jí děti pohlídá maminka Veronika Žilková. Teď jí navíc přibude nová starost. Syn Kryšpín (7) jde v září do první třídy. „Už máme všechno připravené. On se netěší, ale já myslím, že to bude všechno dobrý. Nic s ním dopředu netrénuji, paní učitelka nám řekla, že ho to nemáme učit, aby se pak ve škole nenudil. Ale on už bohužel umí násobit a dělit, takže se obávám, že zrovna v matice se nudit bude. Na matematiku je chytrý,“ vysvětlila Prachařová s tím, že už se sama těší, až si se synem zopakuje gramatiku, která jí moc nejde, a vyjmenovaná slova.

 

Video
Video se připravuje ...

Agata Prachařová vyměnila večírky za mateřství na plný úvazek Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
95 fotografií