„Maminka & maminka maminky & maminky maminky maminka,“ napsala herečka známá z Pojišťovny štěstí či Vyprávěj na Instagram a řadu lidí by tím popiskem možná zmátla, kdyby nepřiložila fotku, na které je s dámami ze své rodiny a svým synkem.

Nikol sice na první pohled nevypadá, jako by mamince či babičce z oka vypadla, přesto se v jejich tvářích dá vyčíst jistá podoba. Zejména se vzájemně podobají jejich výraznější nosy a milé úsměvy. „Stejně mi neleze do hlavy, jak se ty nosy v rodině urodí vždycky stejné,“ shodlo se hned několik lidí v komentářích.

Někteří se také nechali slyšet, že má Štíbrová vyloženě dobré geny a stárnutí se tak nemusí vůbec bát. To si myslí ostatně i ona sama, když napsala, že v její rodině ženy zrají jako víno. „Genofond. Nemůžu si stěžovat!“ napsala ke snímku, na kterém jsou dohromady čtyři generace vedle sebe.

Nejstarší představuje hereččina babička a prababička malého Mathiase, který je zase nejmladším zástupcem jejich klanu a také jediným chlapem na fotce. Právě své prababičce je dost podobný, ale něco podědil také po tatínkovi Martinu Kynclovi.

Letos v srpnu blondýnka přiznala, že se ani ne rok po narození potomka rozešli a už spolu nežijí. „Bydlíme kousek od sebe, vidíme se téměř denně a dál fungujeme jako rodiče našeho syna,“ prozradila Blesku,

VIDEO: Nikol Štíbrová o těhotenství, porodu a mateřství

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová o těhotenství, porodu a mateřství Maminka.cz, Supermámy.cz/Adam Balažovič

 

Fotogalerie
54 fotografií