Ewa, která se těší popularitě nejen u nás, ale i v sousedním Polsku, se v současnosti raduje z nové pracovní příležitosti. Polská televize ji totiž oslovila, aby byla kapitánkou poroty v novém hudebním pořadu „All Together Now“. Radost jí ale poněkud zkalily nepěkné komentáře, které se objevily pod fotkou jejího nejnovějšího outfitu na sociální síti.

Zpěvačka oblékla blankytně modrý kalhotový kostým s poměrně odvážným dekoltem a stoupla si před zrcadlo. „Cítím se žensky, díky svému stálému božskému týmu. Vždycky jsem se na ně ve všem spoléhala,“ rozplývala se na Instagramu. Jenže vzápětí přišla ledová sprcha.

„Vy se fakt v tom zrcadle nevidíte?? Jste tak krásná žena, ale tohle je děs!“ zkritizovala model jedna fanynka, do které se kvůli tomu hned vzápětí pustili ostatní diskutující, podle kterých by Farne slušel i pytel. „Tak jste s objektivním názorem neuspěla, mám stejný a konstatuji, že děvče je opravdu stylově mimo a oblíká ji nějaký magor, pokud to není její výběr,“ připojil se další kritický hlas. Přitom kostýmek Ewě docela slušel a rozhodně už měla v minulosti i horší outfity.

Stříbrná slavice už ale měla zřejmě urážek dost, a tak se začala bránit. „Já se cítím sexy, dovolme každému být svůj. Dokud jsme zdraví, tak je to otázka vkusu, snad nemusí mít všichni stejný ideál krásy,“ obhajovala se Ewa, která měla zřejmě dojem, že se do ní opět někdo naváží kvůli její váze. O té sice dokáže vtipně zpívat píseň Mám boky jako skříň, ale očividně je to přece jen pro ni citlivé téma.

Dokonce tak moc, že vzápětí vypěnila a do svých odpůrců se pořádně pustila. „Evidentně dle odpovědí jste dost povrchní, takže je mi líto, ale pokud se Vám nelíbím, nechápu, proč sledujete můj Instagram, který je postaven na fotkách. Koukněte na jiné profily, třeba se Vám budou líbit víc a nemusíte ze sebe pouštět tolik negativní energie. Nám i Vám bude lip,“ vzkázala drsně.

Skoro to vypadá, že není daleko od toho, aby negativní komentáře začala mazat a odpůrce rovnou blokovat, aby ji nemohli dál otravovat. To už delší dobu praktikuje například Kateřina Kristelová (38).

VIDEO: Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
78 fotografií