Loni na konci roku Anička potvrdila, že se rozešla s přítelem a je sama. Ovšem nedávno si začali vrabci na střeše cvrlikat o tom, že je opět zamilovaná. „Ano, je to tak," přiznala pro Super.cz svou novou lásku během první čtené zkoušky připravované show Tři oříšky pro Popelku.

Žádné podrobnosti ale představitelka zlé nevlastní sestry Dory prozradit nechtěla. Má proto prý velmi dobrý důvod. „Nechci to víc řešit, protože kdykoli jsem promluvila o svých vztazích do médií, tak to skoro hned zkrachovalo," objasnila s tím, že ale nejde o nikoho z oboru.

Ať už je její nový přítel kdokoliv, dělá ji zřejmě velmi šťastnou. „Proto se to snažím neříkat. Je to ještě v začátcích, bůhví, jak to bude za měsíc," dodala Slováčková, která byla sama od loňského rozchodu s pizzařem Filipem. Rok předtím se zase vzpamatovávala ze zklamání s exotickým partnerem z Dominikánské republiky.

Před časem se pak herečka a zpěvačka nechala také slyšet, že své protějšky obvykle hned neseznamuje s rodiči, i když by si prý možná rozuměli s jejím tátínkem Felixem, jelikož se mu v mnohém podobali. „Moji partneři měli sem tam stejné vlastnosti co táta," přiznala v rozhovoru pro Blesk.

VIDEO:  Anička svého partnera zřejmě ještě nepředstavila ani doma. Ani rodiče se jí totiž se vším nesvěřují...

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: O domu v Itálii mi máma neřekla! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
52 fotografií