V pražských Žlutých lázních se v neděli 26. srpna konal první ročník charitativního, kulturně-sportovního dne ,Den s klokanem'. Vystupovalo zde několik známých osobností, například zpěvák Láďa Křížek (55) či právě Lucie Vondráčková.

Jelikož se jednalo o akci pro celou rodinu, neváhala zpěvačka a herečka a vzala s sebou i svého staršího syna Matyáše (6). Doprovod jim dělal ještě Lucčin producent Stanislav Dvořák.

Zatímco Matyáš si hrál a vyzkoušel si i bodyzorbing (pohyb v průhledné nafukovací kouli), jeho maminka se usadila ke stolu ke kolegyni, herečce Marice Procházkové (43), známé například ze seriálů Modrý kód, Okresní přebor či Ulice. Daly se spolu do řeči a zdálo se, že si docela rozumí.

Zatímco předtím se Vondráčková chvílemi tvářila dost smutně a zaraženě, po boku Mariky brzy pookřála a začala se smát, jako by neměla jedinou starost na světě.

Přitom opak je pravdou, právě musí řešit rozvod s manželem Tomášem Plekancem. Ať už za krachem vztahu stálo cokoliv, po sedmi letech manželství se pro Lucii i její dva syny náhle všechno mění. Alespoň jedno prozatím zůstává stejné, zpěvačka se s dětmi nyní na delší dobu vrátila do Kanady, kde mají své zázemí. 

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
105 fotografií