„To bylo tak pěkný, zase chvilku trošku ‚pracovat‘,"rozplývala se na Instagramu Kobzanová, která se na molo vrátila po čtyřech letech v rámci přehlídky kolekce návrhářky Beaty Rajské (56) ve Vratislavicích v Liberci. 

Vzápětí ale musela uznat, že už vyšla ze cviku, „Akorát mě pak 4 dny bolely kyčle, není to úplně přirozená chůze, o tom žádná diskuze. Ale po těch letech jsem si řekla, že se budu kroutit, i kdyby mi měly ty kyčle rupnout,“ přiznala bolesti modelka, která předvedla hned čtyři modely a navíc celý večer i odmoderovala. Přitom teprve na konci dubna přivedla na svět dceru Lily. Tu má s hokejistou Michaelem Frolíkem (30), s nímž už vychovává i starší dceru Ellu (3).

Její výkon si nemohla ostatně vynachválit ani sama Rajská, která pak na sociální síti zavzpomínala na začátky jejich spolupráce. „Diana! V roce 2001 tato dlouhonohá blonďatá holka v zelenkavých šatech na pódiu v Brněnském rondu a od té doby jsem ji měla na všech přehlídkách… a na očích. Bože, kolik věcí jsme spolu probraly," vylíčila s úsměvem návrhářka.

„A jakože mi můj Rajčák (manžel Libor Rajský – pozn. red.) nekecá do přehlídek, tak u ní vždy říkal: ‚Jo, jo! Tu musíš mít! Když jde Diana po pódiu, to jde někdo! Gazela!‘" popsala dál rodačka Beáta s tím, že je blondýnka zkrátka její favoritkou.

VIDEO: Bez peněz od Frolíka bych byla pod mostem, přiznala před časem Diana

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová: Bez peněz od Frolíka bych byla pod mostem! Jan Jedlička, Kristýna Léblová, archiv

Fotogalerie
60 fotografií