Divadlu se podařilo celý akt před herečkou utajit. „Nepočítala jsem s tím. Někdo mi bude muset půjčit kapesník,“ hlesla herečka a ředitel ND Jan Burian (59) pohotově přiskočil se svým. „Ještě tradiční, látkový… Stačil by mi i papírový,“ okomentovala to Iva. Prý si doma lámala hlavu, co se asi v divadle bude dít, že u toho má být i ona. „Kdybych to věděla, slavnostně bych se oblékla,“ lamentovalaJanžurová, ale už jen naoko.

„Mám radost, vždyť vidíte, jak mě to dojalo. Jen aby to nebrali jako konečnou! Jsem ještě mladinká, mám toho ještě hodně před sebou…“ žertovala herečka, která už zase získala pevnou půdu pod nohama.

Hýčkaná Teroristka

Iva Janžurová je momentálně asi v půlce natáčení černé komedie Teroristka, kde pro režiséra Radka Bajgara ztvárňuje titulní postavu nešťastné učitelky na penzi, která se ve jménu spravedlnosti rozhodne sáhnout po zbrani. „Hýčkají si mě, filmování je báječné,“ svěřila herečka Blesku. „Mají strach, abych to vydržela,“ dodala Janžurová, která před dvěma roky prodělala operaci srdce.

Video: Iva Janžurová otevřeně o operaci srdce: Z jeviště jela rovnou do nemocnice.

Video
Video se připravuje ...

Iva Janžurová otevřeně o operaci srdce: Z jeviště jela rovnou do nemocnice. Hana Höschlová, Michal Protivanský

Fotogalerie
23 fotografií