Ačkoliv si hudebník nijak zvlášť nelibuje v používání sociálních sítí, občas přece jen nějaký ten příspěvek zveřejní. V neděli večer neodolal a pochlubil se fotkou z koncertu. 

„Vcházím na scénu v Kišiněvě, 7000 lidí, úžasná atmosféra,“ připsal Felix, který má na snímku opět tvář zarostlou strništěm, jaké v poslední době nosí. Z výrazu jeho tváře a šťastného úsměvu je víc než jasné, že měl z povedeného vystoupení velkou radost.

Nebyl jediný, jelikož jeho zatím stále právoplatná manželka Dáda Patrasová mu vzápětí vyjádřila v komentářích podporu. „To Ti moc přeju. Krásný pocit,“ napsala svému muži zpěvačka a herečka, která o víkendu také vystupovala. Pro dětské publikum a zřejmě mnohem menší než Felix.

Nikdo by se jí však nemohl divit, kdyby se Slováčkem už neprohodila ani jedno lichotivé slůvko. Nejenže si po letech společného života našel mladší partnerku – výtvarnici Lucii Gelemovou. Ale navíc Dádu nepozval ani na své 75. narozeniny a nechtěl ani, aby se objevila na oslavě osmdesátin Jiřího Krampola, jelikož tam chtěl vzít milenku. Když ale oslavenec Patrasovou přece jen pozval, neukázal se tam raději pro změnu sám Felix.

Blýská se snad už na lepší časy a manželé zakopali válečnou sekyru? Možná že jde ale o snahu jen ze strany Dády a saxofonista se jí bude raději i dál vyhýbat.

VIDEO: Ještě nedávno přitom Felix o Dádě zrovna lichotivě nemluvil. „Moje žena má problém!“ tvrdil…

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
53 fotografií