DJ Uwa je kamarád prakticky kohokoliv. Ať už se jednalo o podnikatele Ivana Jonáka (†59), který si odseděl trest za objednání vraždy manželky, tak třeba i  Jaromíra Jágra a dalších kladenských hokejistů, včetně právě Plekance. Možná právě proto cítil potřebu se na svém Facebookovém profilu Tomáše zastat. Rozčílily ho informace, že Vondráčková o rozvod požádala v Kanadě, podle spekulací proto, že by tam mohla snáze dosáhnout pohádkového vyrovnání a výživného. 

„Paní Vondráčková Plekancová, buď zase normální. Vych*anost českého národa je příšerná. Vdala ses v Čechách, rozveď se v Čechách! A nevymýšlej, jak oškubat chlapa, který dávno před tebou vydělal peníze, který ty v životě nevykdákáš,“ rozčílil se Uwa. „Chovej se jako dospělá ženská, ne jako vych*aná sv*ně. Chamtivost, kterou předvádíš, je ubohá a zoufalá. Mohla bys natáčet film Zoufalá manželka. A národe do mě,“ dodal DJ, na jehož nevybíravý status upozornil web Expres.cz.

Odvaha mu ale dlouho nevydržela. Poté, co se do něj pustil nejen národ, ale třeba další „hokejová manželka“, Jágrova přítelkyně Veronika Kopřivová, která mu napsala, jestli mu není hanba, Uwa svůj příspěvek rychle smazal. Internet si ale pamatuje...

Fotogalerie
42 fotografií